top of page

Arnau Millà - direcció / soundpainter

Músic, Soundpainter i pedagog. Fundador i director artístic del Col.lectiu Free’t. De formació clàssica iniciada a l'Escolania de Montserrat, continuant al Conservatori  Professional de Lleida i al Conservatori Superior de Saragossa. S'especialitza en “Música contemporània i experimental” a la Universitat ArtEZ d’Holanda i en “Composició Electrònica i sonora" a l'IDC de la Universitat Pompeu Fabra.

Actualment és professor del Conservatori Municipal de Lleida, realitza diverses col·laboracions amb companyies de dansa contemporània en l’àmbit de la creació musical i dirigeix el Col·lectiu Free’t d’improvisació i creació en viu. Soundpainter certificat directament pel creador del llenguatge Walter Thompson, és  membre del Soundpainting International Think Tank, on es desenvolupa i es millora el llenguatge de composició en viu periòdicament.

Com a creador, desenvolupa projectes que enllacen diferents llenguatges artístics amb la composició en viu i la improvisació, sempre a la recerca de connexions entre les persones i l'hàbitat en el qual coexisteixen.

En aquesta línia creativa, ha col.laborat i dirigit projectes amb artistes i entitats com Josep Maria Mestres Quadreny, la Fundació Joan Brossa, Teatre La Seca, l'Auditori de Lleida, Centres Cívics de Barcelona i ha treballat amb agrupacions de diversos Conservatoris i Escoles de Música de Catalunya. 

En el darrer any, ha dirigit projectes de Soundpainting i improvisació a col·lectius artístics de músics i ballarins, tant a nivell professional com pedagògic a Catalunya, Itàlia, Japó, Alemanya i Taiwan, amb artistes com Nobuyoshi Asai, Norihito Ishii, la Companyia Deviate.co, Atsuko Arai, l'Auditori d'Oyacho Kadono, Taipei Male Choir, Krisyal Choir de Hsinchu, Universitat de Bolonya, el CI Camp d'Italia, i l'Axis Syllabus Nomady College de Berlin. 

WORKSHOPS AND PROJECTS KOREA 2022

WORKSHOPS AND PROJECTS JAPAN  2020

bottom of page