top of page

Espectacle de música i llum

Encàrrec: Museu de l'aigua pels 225 anys de la construcció del dipòsit del Pla de l'aigua.

Estrena el 2  de desembre de 2017 al Dipòsit del Pla de l'aigua de Lleida.

Actuació el 15 de maig de 2018

Música x Arquitectura 2018. 48H Open House Barcelona.

LIQUID DRONE.

 

Els músics del Col·lectiu Free’t proposen una experiència acústica única, amb una atípica formació pensada i dissenyada especialment per arquitectures i espais amb molta ressonància. El projecte es va estrenar al Dipòsit del Pla de l’Aigua de Lleida, en el 225 aniversari de la seva construcció el passat desembre de 2017.

El fenomen de la música drone està experimentant una renovada empenta en els darrers anys. Sota aquesta nomenclatura s’engloben propostes sonores que consisteixen en mantenir diverses notes, acords, masses sonores o textures al llarg del temps. La música Drone es caracteritza per l’absència de patrons rítmics. Fluxos sonors de progressiva intensitat on es desenvolupen canvis de narrativa a nivell micro (textures, timbres, etc.) esteses en temps molt llargs.

El grup realitzarà un drone basat en material sonor organitzat prèviament i que anirà modificant-se molt lentament a partir de la direcció de l’Arnau Millà, director de Col·lectiu Free’t. Una proposta que està pensada per mimetitzar-se amb l’espai on es durà a terme; ser una presència tan real com els murs, les columnes i el sostre del dipòsit, una massa sònica imponent i aclaparadora que atrapa, envolta i inunda als oients que s’hi vulguin submergir.

bottom of page