top of page

Joan Sancho - violí

Títol superior de violí i música de cambra al Conservatori Superior Municipal de Barcelona i postgrau al Conservatori del Liceu de Barcelona. Mestre diplomat en especialitat musical per la Universitat de Lleida. Ha estat membre de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya i ha col·laborat amb diverses formacions orquestrals de cambra i simfòniques del país. És membre titular de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida des de la seva creació. Membre fundador de  l'Orquestra de Cambra de la Noguera i del Quartet Prysma. És professor de violí al Conservatori Professional i Municipal de Música de Lleida i membre del Col·lectiu Free’t.

 

 

Maria Mora - dansa

Ballarina i professora. Després d'acabar el grau mitjà al Conservatori de Música de Lleida, comença els estudis de dansa al 2006 a la ciutat de Tarragona amb el programa d'estudis Artemis Dansa. El 2007 viatja a Brussel·les i estudia el mètode de moviment Axis Syllabus durant 6 anys, formant-se amb Baris Mihci i Frey Faust; n'és professora certificada. Paral·lelament es forma en dansa contemporània a Jette Studio, Hybrid Studio i la Raffinerie a Brussel·les.

Immersa en el Contact Improvisació des de fa 7 anys. Treballa la improvisació contemporània amb el Collectif En Transit a Brussel·les i a Lleida amb el col·lectiu Entrebancs. Membre fundador de l'associació Mou-lo de Contact Improvisació de Lleida. Ensenya Axis Syllabus a Lleida i Celrà.

 

Montse Piqué - veu

Des de que ho recordo, m'agrada la música. De petita cantava en una coral i vaig estudiar violoncel. De més gran vaig estudiar cant al Conservatori Professional de Música de Lleida i la diplomatura de Mestra especialista en Educació Musical per la Universitat de Lleida. Les meves inquietuds em van portar a continuar formant-me, en aquest cas, realitzant un Màster en Musicoteràpia al CIM de Bilbao i treballant amb diferents col·lectius com ara nens i joves amb Síndrome de Down o dones amb càncer de mama. Paral·lelament he estat implicada en diversos projectes teatrals, tant a nivell amateur com professional i aficionada a la dansa. Des de fa anys treballo de mestra de música en una escola de Lleida i actualment estic plenament implicada en el coneixement del Soundpainting i de la improvisació. Membre fundadora del Col·lectiu Free’t.

 

Rafel Esteve - contrabaix

Neix a Alcoi (Alacant). És professor de contrabaix al Conservatori i Escola Municipal de Música de Lleida i Escola Municipal de Música de Sant Boi de Llobregat. És membre actiu de l’Orquestra de Cambra Catalana i de l’ Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida. En nombroses ocasions ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i amb l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu.

 

 

Laia Roset - dansa

M'agrada ballar. Em vaig iniciar en el món de la dansa de ben petita, a l'escola, on vaig anar regularment a classes de dansa clàssica i jazz. A la universitat, mentre estudiava Ciències Ambientals, vaig descobrir la dansa contemporània, i vaig formar part del grup de dansa de la UAB, on vam experimentar amb la dansa teatre i la vídeo-dansa. Des de llavors, he rebut classes regulars i tallers de la mà de diversos professors/es on he treballat les tècniques release, cunningham, lemon, flyinglow… i actualment estic gaudint la dansa contact improvisació de la mà del col·lectiu Mou-lo de Lleida.

Miquel Ángel Marin - clarinet

Músic de formació acadèmica: Conservatori Municipal de Barcelona (Juli Panyella) i Hochschule für Musik Karlsruhe, Alemanya (Wolfgang Meyer), donant concerts per tot Europa (Alemanya, França, Portugal, Itàlia, Islàndia…), Corea i Israel. Com a solista i músic de cambra s’ha presentat amb orquestres i quartets:  Polnische Kammerphilarmonie, Orquestres de Cambra del Conservatori de Moscou, Leos Janacek Ostrava (Festival de Torroella de Montgrí), de Brno (Palau de la Música de València), Sori Orchestral Ensemble (Seoul Arts Center, Corea); els quartets Moyzes,Venus-Kapralova i Dafna (quartet de l’Orquestra Filharmònica d’Israel). Des de l’any 2001 mostra en públic creacions musicals pròpies: improvisació, acció musical, poesia, performance, clarinet preparat, vídeo. Des de l’any 2005 coordina el festival d’arts experimentals ‘Bouesia’, en el Delta de l’Ebre. Destacar les seves col·laboracions amb Carles Hac Mor, Ester Xargay i Llorenç Barber, en diversos projectes poètics i musicals. Ha publicat els llibres “Lo clarinet és l’aixada” (Cafè Central/Emboscall) i “Música és enxampar mosques” (Arola).

Maria Berengué - violí

Graduada en pedagogia del violí amb la Raquel Castro a l’ESMUC i diplomada en mestra d’educació musical per la Universitat de Lleida. Amplia la seva formació violínística amb el Màster d’Estudis avançats en Interpretació del violí a l’ESMUC.  Ha rebut classes de violí i de música de cambra de la mà de H. Satue, O. Solovieva, Y. Gotlivobich i dels membres del Quartet Casals.  Col·labora habitualment en diferents formacions instrumentals com l’Eclectic Color Orchestra o l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat. Actualment, és professora de violí, orquestra i cant coral a l’Orfeó Lleidatà i membre del Col·lectiu free’t. 

Miquel Salla - electrònica

Dj i productor de música electrònica. Una mescla  d'estudis d'informàtica i una formació musical bàsica, per treure'n un productor musical gràcies a la revolució digital. Ha treballat com a tècnic de so, als Bucs d’assaig (Lleida), IMAC (Lleida), Schokoladen Haus (Berlin). Es poden trobar treballs seus en segells com regular label-2010 (Miracle Management-Barcelona), instabil-2014(statik entertaiment-Liepzig), ipologica recordings-2008 (Roma), Mindfield recordings-2012 (Berlin), Madberlin records-2012 (Berlin), Make Mistakes-2015 (Baltimore-E.U.A)

Jordina Millà - piano

Nascuda a Balaguer, es forma com a pianista a CODARTS Univerity of Arts a Rotterdam, on estudia el grau superior i el màster en piano performance. Durant el període de formació rep el suport del Ministeri de Ciència i Cultura d'Holanda amb la beca “Huygens Programme ”, Estudia amb Aquilles Delle Vigne, Jean Bernard Pommier, Igor Blagodatov, i Patrick Zygmanowski. Posteriorment es trasllada a París on estudia música de cambra a l’Ecole Normale de París amb la pianista Nina Patarcec. Ha ofert diversos recitals en diferents ciutats dels Països Baixos, formant part de grups de cambra o com a solista. Ha col·laborat amb la Young Rotterdam’s Philarmonic Orchestra, amb l'Orquestra de Cambra de la Noguera i en projectes de música contemporània. Actualment el seu interès és atret per la improvisació i la col·laboració multi disciplinar, és membre del Trio Stalzim, de la companyia Mou-lo projectes i col·labora amb la companyia Les Mus Teatre.

Oriol Planes, Ritxi - actor

Treballa en companyies de teatre de Lleida, vinculades sobretot al món infantil, l'animació i el carrer: Xip Xap, Festuc, El Sidral, entre altres. Participa en els seus espectacles fent d'actor, titellaire, l'acompanyament musical, o si convé, de tècnic de llums; i on també hi col·labora en el procés de creació. El 2015 s'incorpora al Col·lectiu Free’t, experimentant en la improvisació lliure.

Montserrat Trepat – actriu

Professora i periodista. Llicenciada en Geografia i Història. Guionista- presentadora de l’equip fundacional de l’emissora de ràdio Catalunya Música. Periodista cultural en diferents mitjans de comunicació a Barcelona com Catalunya Ràdio o TV3. Estudis elementals de música al Conservatori de Lleida i formació teatral a l’Aula Municipal. Ex-membre del cor Veus.kat . Actualment treballo de professora de secundària a l’ensenyament públic.

Maria Monseny - escenògrafa 

Naix i creix en el camp del disseny escènic entre Catalunya, la Bretanya, Anglaterra i Suïssa. Aquest recorregut la porta a entendre l'escenografia com el canal de comunicació estètic entre qui crea i qui vol rebre o cocrear un projecte escènic. Treballa en aquesta direcció des de la percepció multi sensorial, la responsabilitat territorial i l'imaginari popular contemporani.  Actualment treballa com a dissenyadora escènica, sia de vestuari o d'espai, per a diferents espectacles entre els quals una òpera i un espectacle de carrer de gran format.

Núria Andorrà - percussió

Percussionista i improvisadora de música contemporània. Va obtenir el títol superior de percussió a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), i posteriorment va estudiar a la Staatliche Hochschule für Musik Karlsruhe (Alemanya) on obté el diploma DKA i el Màster en Música Contemporània. Col·labora amb els grups de música contemporània Icarus Ensemble, Algoritmo, Ensemble Abstraï, Murtra Ensemble, Barcelona 216 i Kammart. També ha treballat amb Carles Santos, MATMOS i Ensemble NÜ. Ha improvisat amb Lê Quan Ninh, Agustí Fernández, Ingar Zach, Mats Gustafsson, Pablo Ledesma, Nate Wolley, Frances-Marie Uitti, Joe Morris, Nenad Markovic, Tom Chant, Johannes Nästesjö i Ivi Raus, entre d’altres.

Genís Bagés - bateria

Va iniciar els seus estudis musicals a l'Escola Municipal de Música de Flix, amb divuit anys es va traslladar a Barcelona per estudiar al Taller de Músics. Amb vint-i-un anys va ingressar a l'ESMUC realitzant l'especialitat bateria jazz i música moderna on va tenir l'oportunitat de realitzar un intercanvi amb el Conservatori de Viena. Alhora va mantenir una intensa activitat musical compartint escenari amb músics com Marco Mezquida, David Mengual, Marcel·lí Bayer, Marcel Bagés, Xavi Torres... Posteriorment es va traslladar a Berlín on hi va viure durant dos anys formant part de l'escena musical de la ciutat. Actualment resideix a Lleida on desenvolupa diversos projectes i dóna classes a l'Escola de Música de l'Orfeó Lleidatà.

Alba Vicario - dansa

La meva carrera científica ha seguit una trajectòria ben original. Vaig estudiar Ciències Químiques, aprenent a pensar amb rigor i objectivitat. Així i tot, sempre he estat interessada en el comportament humà, així que quan em vaig trobar amb el món de la neurociència, vaig començar a buscar un lloc per a mi. Vaig defensar la meva tesi doctoral al juliol de 2015 al camp del Desenvolupament i Evolució del Cervell (EVO-DEVO). El següent pas en la meva carrera és treballar sota el paradigma de la cognició corporalitzada, que uneix les meves dues grans passions: la neurociència i el cos en moviment. Actualment em dedico a l'ensenyament d'acrobàcia aèria en diversos ambients, i estudio diverses àrees del moviment, que inclouen l'expressió corporal i la dansa.

bottom of page